Er du forandringsparat? Hvis ikke, så har du alletiders mulighed for at blive det. I dette indlæg vil jeg fortælle om målsætning og hvordan jeg selv er blevet klar til at gå efter mine mål.

Kalenderen siger start august. De fleste af os er ved at vende tilbage efter sommerferien, klar til anden etape af året. Sommerferien – en tid med plads til familiehygge, afslapning og nye oplevelser. Men også en tid, hvor mange af os stopper op og mentalt gør status på vores liv, hverdag og drømme.

Jeg var selv et par uger i Sydfrankrig. Her blev alt hverdags ræs sat fuldstændig på pause, mens jeg nød den varme luft, den gode sydeuropæiske stemning og skønne strande. Efterhånden, som hverdagens travlhed og pres forlod kroppen, blev der plads til tanker om hvilke drømme og mål, jeg skal have fokus på, her i andet halvår af 2017. Gjorde du dig også sådanne overvejelser?

Drømme og mål er ofte noget vi har masser af. Især i perioder med tid og overskud til dagdrømmeri. En fejl mange begår er dog at sætte fokus på dem alle sammen samtidig. Sætter du mål om, at virkeliggøre flere af dine drømme inden for de næste 4 måneder? Så kan jeg garantere at manglen på realisme, gør det umuligt at finde motivationen.

Er du klar til at undgå den fælde?

For at undgå at bide over for stort et stykke, så skal du finde ind til hvad, der er det vigtigste for dig, lige nu og her. Og med det mener jeg virkelig, hvad er vigtigst for DIG? – Ikke hvad du tror din familie, venner eller chef og kollegaer synes kunne være vigtigt at du tog fat på og evt. forandrede. Men hvad du selv føler allermest for, lige nu og her.

Det kræver mod og selverkendelse at mærke rigtigt efter.  Nogen gange kommer det let til en og det føles som om at det ligger lige for. Andre gange kan det være mere vanskeligt at finde ud af, enten fordi du er tilfreds med livet som det er lige nu – og så er det jo bare med at nyde det – eller fordi det vrimler med tanker, ønsker, mål, ordre, selvkritik og meget andet. Der findes forskellige værktøjer til at finde ind til ens værdier og til at synliggøre hvilke livsområder der trænger til en justering. En del af disse værktøjer, vil jeg komme ind på i kommende blogindlæg, samt i mit nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her.

Har du mærket efter og er du forandringsparat?

Det er jeg! Jeg har sat fokus på to simple mål: Arbejdsglæde og sundhed. To livsområder, som kan være meget store og omfattende. Men mine mål er simple for mig og jeg har besluttet mig for at jeg SKAL nå dem. Det kan ikke være anderledes! Hvad er dine mål?

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Sanne

PS: Jeg hjælper dig også gerne med at finde ind til DINE værdier og mål. Kontakt mig i dag, eller læs mere her.

Cookies giver dig en bedre brugeroplevelse. Når du fortsat anvender denne side accepterer du brugen af cookies. Læs mere | Luk
Bog: Sæt mål som en vinder

Stil skarpt på dit mål

Skriv dig op og modtag e-guiden "Sæt mål som en vinder", nyheder, spændende indlæg, information om nye tiltag og gode tilbud direkte i din indbakke

Tak for din tilmelding :-)