Privatlivspolitik – GDPR

Hvem er vi

Hjemmesiden: www.en-til-en.dk er ejet og drevet af
1:1 Coach- & Konsulentvirksomhed
Sanne Nerup Nielsen
Egedalen 1B,
Strøby Egede
4600 Køge

E-mail: info@en-til-en.dk
Tlf. 21 72 16 21

CVR nr. 38681184

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Har du spørgsmål, kommentarer eller ønsker viden om hvilken data jeg har om dig, så send mig gerne en mail på info@en-til-en.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Formål

  • Levering af mine produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.
  • Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.
  • Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.
  • Online markedsføring: Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på Facebook.

Kategorier af personoplysninger

Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.
Disse oplysninger har jeg fået direkte fra dig, fra offentligt tilgængelige kilder, såsom sociale medier eller fra min databehandler Mailchimp.

Behandlingsgrundlag:

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger af på grund af:

  • Min legitime interesse i at markedsføre mine produkter
  • Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • Så jeg kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.

Modtagere:

Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

  • Yourpay til betaling af produkter og ydelser.
  • Woocommerce til at håndtere min webshop.
  • Mailchimp til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve, landingpages, udsendelse af produkter mm.
  • Dinero til håndtering af fakturering og regnskab

Opbevaring:

Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f. eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
  • Generelt: vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Cookies

Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Mine partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har rettet henvendelse, oprettet en konto, eller har skrevet kommentarer på dette websted, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Sanne Nerup Nielsen
Egedalen 1B,
4600 Køge
Tlf. 21721621
E-mail: info@en-til-en.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over 1:1 Coach- & Konsulentvirksomheds behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 email: dt@datatilsynet.dk.

 

Læs mere om vores brugs- og handelsbetingelser her

Cookies giver dig en bedre brugeroplevelse. Når du fortsat anvender denne side accepterer du brugen af cookies. Læs mere | Luk
Bog: Sæt mål som en vinder

Stil skarpt på dit mål

Skriv dig op og modtag e-guiden "Sæt mål som en vinder", nyheder, spændende indlæg, information om nye tiltag og gode tilbud direkte i din indbakke

Tak for din tilmelding :-)