Hej – og velkommen til min hjemmeside og blog.

I dette første indlæg, vil jeg fortælle dig om min motivation for at uddanne mig til coach og starte 1:1 Coach og Konsulentvirksomhed.

Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle tage en uddannelse inden for byggeri. Med min interesse for matematik og naturvidenskab og en far der er selvstændig entreprenør, blev målet sat og jeg tog den mere eller mindre direkte vej til en uddannelse som bygningsingeniør og cand.scient.tech. i ledelse og informatik i byggeri. Men under min uddannelse blev det meget tydeligt for mig, at der var andre værdier, som var vigtige for mig at pleje og få opfyldt.

Det var de lidt mere bløde og menneskelige værdier, som tog afsæt i personlig udvikling og opdyrkning og udnyttelse af kompetencer. Disse værdier har altid ligget dybt i mig og er blevet sat i spil i forbindelse med min tid som badmintontræner og i mine fritidsjob som privat børnepasser. Mange har tit spurgt hvorfor jeg dog ikke fik mig et fagligt relevant studiejob, men det rigtige for mig, var at kombinere det tekniske, med det menneskelige.

Jeg har altid været fascineret af mennesker med talent. Det kan både være sportsudøvere og andre med fysiske talenter, men også mennesker, der bare er gode til det de laver og som trives i det. Så på et tidspunkt blev jeg mødt af coaching-begrebet og begyndte at sætte mig mere ind i det og hvad det kan bidrage med.

Jeg finder det yderst interessant at man inden for coaching-verdenen tager udgangspunkt i at alle har de ressourcer der skal til for at nå deres mål og at der bag enhver adfærd ligger en positiv hensigt. Med dette som afsæt har jeg de seneste år haft mulighed for at følge nogle af Danmarks førende coaches og deltage i foredrag og sessioner samt uddanne mig til NLP Master Coach.

Og nu, efter mange opfordringer og kommentarer som: ”Du burde have uddannet dig til psykolog” eller ”Dine spørgsmål og små opmuntrende kommentarer den anden dag, var så motiverende for mig. Hvorfor arbejder du ikke noget mere med det?”, har jeg taget springet og åbnet 1:1 Coach og Konsulentvirksomhed. Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig og andre med at finde den personlige robusthed og motivationen til at få netop det liv som du ønsker dig!

Kærlig hilsen

Sanne

PS. Læs mere om hvad coaching er og få 20 min. gratis session her

Cookies giver dig en bedre brugeroplevelse. Når du fortsat anvender denne side accepterer du brugen af cookies. Læs mere | Luk
Bog: Sæt mål som en vinder

Stil skarpt på dit mål

Skriv dig op og modtag e-guiden "Sæt mål som en vinder", nyheder, spændende indlæg, information om nye tiltag og gode tilbud direkte i din indbakke

Tak for din tilmelding :-)