Om 1:1 Coaching

1:1 er en coach og konsulentvirksomhed, hvis fokus er at skabe trivsel, motivation og robusthed. Hos 1:1 har vi fokus på mennesket og vi tror på at gode vilkår og rammer, kan skabe rum for resultater, engagement, forandringsparathed og udvikling, både for den enkelte, men også for ledere og organisationer.

1:1 er en enkeltmandsvirksomhed, der ejes og drives af Sanne Nerup Nielsen. Sanne er uddannet NLP Master Coach, men har oprindeligt en baggrund som bygningsingeniør, med en master i ledelse og informatik. Til dagligt arbejder Sanne som projekteringsleder i en stor entreprenørvirksomhed.

1:1 samarbejder med uddannede coaches og specialister, hvilket gør at vi altid er klar til at hjælpe.

Om Sanne Nerup Nielsen

Jeg er rummelig, nysgerrig og ambitiøs af natur og sørger altid for at være i udvikling og holde mig opdateret, med ny viden, kurser og uddannelser.

Mine kernekompetencer er coaching, motivation, personlig udvikling, medarbejder- og lederudvikling samt præstationsoptimering. Personligt er jeg struktureret og målrettet, hvilket jeg gerne giver ud af og bruger aktivt til din fordel.

Når jeg coacher, engagerer jeg mig altid 100% og jeg gør en helhjertet indsats for at gøre en forskel for dig, dine medarbejdere eller din virksomhed.

Tag det første skridt mod målet allerede i dag – kontakt mig og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Cookies giver dig en bedre brugeroplevelse. Når du fortsat anvender denne side accepterer du brugen af cookies. Læs mere | Luk
Bog: Sæt mål som en vinder

Stil skarpt på dit mål

Skriv dig op og modtag e-guiden "Sæt mål som en vinder", nyheder, spændende indlæg, information om nye tiltag og gode tilbud direkte i din indbakke

Tak for din tilmelding :-)