1:1 coaching forløb

4.475,00 DKK

1:1 Coaching forløb – Spar 500 kr.

1:1 coaching forløb indeholder 5 x 1:1 sessioner á 45-60 min. med dig i fokus. Sessionernes indhold er op til dig, vi tager udgangspunkt i dine mål, drømme, udfordringer og behov.

Varekategori:

Beskrivelse

1:1 coaching forløb – Sæt skub i din personlige udvikling.

Livet indeholder mange aspekter. Det kan være lige fra familie, job, økonomi, til personlig udvikling, drømme og mål.
Vi er hele tiden under påvirkning af vores egne tanker, idéer og forestillinger. Samtidig påvirkes vi af omverdenens forventninger til os. Nogle gange er disse elementer i harmoni og vi oplever balance og lykke. Andre gange giver det anledning til forvirring, frustration og knas i hverdagen.

Når du investerer i et 1:1 coaching forløb får du sparring og hjælp til at finde den balance i hverdagen som du ønsker og et liv med det indhold du drømmer om. Vi tager fat der hvor du oplever udfordringer, er groet fast, eller hvor du fornemmer ubalance.

Du kan forvente at blive udfordret, se tingene fra nye vinkler og blive klædt på med redskaber og strategier der øger din robusthed.

Få hjælp til at finde motivationen i din hverdag og skab balance

 

*Når du har bestilt og betalt forløbet, vil jeg hurtigst muligt tage kontakt til dig for nærmere aftale om tidspunktet for første session.

Cookies giver dig en bedre brugeroplevelse. Når du fortsat anvender denne side accepterer du brugen af cookies. Læs mere | Luk
Bog: Sæt mål som en vinder

Stil skarpt på dit mål

Skriv dig op og modtag e-guiden "Sæt mål som en vinder", nyheder, spændende indlæg, information om nye tiltag og gode tilbud direkte i din indbakke

Tak for din tilmelding :-)